A la carte 30.10.-22.12.2023

Förrätter

Smörrebröd: gravad lax och sik, siklöjrom (L, G*) 17,50

Rustik pâté på fasan och trattkantareller, fikon och endivsallad (L, G) 17,50

Jordärtskockssoppa med tryffel (L, G) 16,50

Rostad myskpumpa, pumpakräm, salsa verde och krispigt vilt ris (V, G) 14,50

Lammvorschmack med mandelpotatismos, smetana, saltgurka och rödbeta (innehåller fisk) (L, G) 16,00/22,00

 

Huvudrätter 

Gös à la Mannerheim: smörstekt gösfilé med pepparrot, champinjoner, stekt spenat och potatis (L) 31,50

Rostad forell, hummersmörsås och saffranfänkål (L, G) 31,50

Kornrisotto på karljohansvampar, rökt tofu och rödbetsäppelsallad (V) 24,00

Ren rostbiff och renkrokett, mandelpotatis och rosmarinsås (L, G)32,00

Bräserad ankbenconfit, stuvad rödkål och appelsinsås (L, G) 29,50

 

Efterrätter

3 x sött: mandelkaka, choklad Delice och passionsfruktsparfait (L) 12,00

Päronsorbet, päron marinerat i portvin och vitchokladkräm (VL) 12,00

Choklad och körsbärbakelse ”Amos” (V, G) 12,00