À la carte 3.6.-19.6.2024

Alkuruoat
Förrätter
Starters

Graavattua lohta, korvasienimuhennosta ja tilliperunaa (L, G) 16,00
Gravad lax, stenmurkelstuvning och dillpotatis
Gravlax, stewed false morel mushrooms and dill potato

Siika-lumiraputartar, siianmätiä, tilliemulsio ja rapeaa perunaa (L) 17,00
Tartar på sik och snökrabba, sikrom, dillemulsion och knaprig potatis
Whitefish and snow crab, whitefish roe, dill emulsion and crispy potato

Härkäcarpaccio, pikkelöityä jalapenoa, vesimelonia ja pinjansiemeniä (L, G)  15,00
Oxcarpaccio, picklad jalapeño, vattenmelon och pinjenötter
Beef carpaccio, pickled jalapeño, watermelon and pine nuts

Tomaattinen gazpacho ja friteerattu camembert tai vegaaninen” brie” (L, G, V*) 14,00
Tomatgazpacho och friterad camembert eller vegan “brie”
Tomato gazpacho and deepfried camembert or vegan “brie”

Lammasvorschmack, puikulaperunaa, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta (L, G) 16,00/22,00 €
(sis. kalaa)
Lammvorschmack med mandelpotatis, smetana, saltgurka och rödbeta (inkl. fisk)
Lamb Vorschmack with almond potato, sour cream, gherkin and beetroot (incl. fish)

 

Pääruoat
Huvudrätter
Main Courses

Samppanja-sinisimpukkarisotto, pariloitua kampasimpukkaa ja fenkolisalaattia (L, G)  28,00 € 
Champagne-blåmusselrisotto, grillad pilgrimsmussla och fänkålsallad
Champagne and mussel risotto, grilled scallop and fennel salad 

Kuhaa Mannerheimin tapaan: paistettua kuhafileetä, piparjuurta ja
herkkusieni-pinaatti-varhaisperunapaistosta (L, G) 31,00
Gös à la Mannerheim: smörstekt gösfilé med pepparrot och stekta champinjoner,
spenat och nypotatis
Pike perch à la Mannerheim: fillet of pike perch with horseradish, served with
fried champignons, spinach, and new potatoes

Haukiquenellit, parsa-fenkolisalaattia ja rapukastiketta (L, G)  26,00
Gäddqueneller, sparris-fänkålsallad och kräftsås
Pike quenelles, asparagus-fennel salad and crayfish sauce 

Huhtasieni-kevätkaalikääryle, pähkinäkastiketta ja savutofua (V, G)  25,00 €
Kåldolm med murklor, nötsås och rökt tofu
Cabbage roll with morel mushrooms, nut sauce and smoked tofu 

Naudan sisäfileetä Cafe de Paris, parmesaaniperunaa ja
neulapapu- linssipaistosta (L, G) 37,50
Nöt innerfilé Café de Paris, parmesanpotatis samt stekta gröna bönor med linser
Beef tenderloin Café de Paris and parmeasan potato with green bean and lentil bake 

 

Jälkiruoat
Efterrätter
Desserts 

Suklaakakkua ja mandariinisorbettia (L) 12,00
Chokladkaka och mandarinsorbet
Chocolate cake and tangerine sorbet 

Tuulihattu ”choux au craquelin ”, seljankukkajäätelöa ja marjoja 12,00 €
Profiterole “Choux au Craquelin”, fläderglass och bär
Profiterole “Choux au Craquelin”, elderflower ice cream and berries 

Suklaa-kirsikkaleivos “Amos Anderson” (V, G) 12,00
Choklad-körsbärbakelse, “Amos Anderson”
Chocolate and cherry pastry “Amos Anderson”

 

Klassikkomenu  55,00 €              
Klassisk meny
Classic menu 

Härkäcarpaccio, pikkelöityä jalapenoa, vesimelonia ja pinjansiemeniä (L, G) 
Oxcarpaccio, picklad jalapeño, vattenmelon och pinjenötter
Beef carpaccio, pickled jalapeño, watermelon and pine nuts 

***

Kuhaa Mannerheimin tapaan: paistettua kuhafileetä, piparjuurta ja
herkkusieni-pinaatti-varhaisperunapaistosta (L, G)
Gös à la Mannerheim: smörstekt gösfilé med pepparrot och
stekta champinjoner, spenat och nypotatis
Pike perch à la Mannerheim: fillet of pike perch with horseradish, served with
fried champignons, spinach, and new potatoes

***

Tuulihattu ”choux au craquelin ”, seljankukkajäätelöa ja marjoja
Profiterole “Choux au Craquelin”, fläderglass och bär
Profiterole “Choux au Craquelin”, elderflower ice cream and berries

Menu Lasipalatsi 59,00 €
Menu Glaspalatset
Lasipalatsi Menu

Siika-lumiraputartar, siianmätiä, tilliemulsio ja rapeaa perunaa (L)
Tartar på sik och snökrabba, sikrom, dillemulsion och knaprig potatis
Whitefish and snow crab, whitefish roe, dill emulsion and crispy potato

***

Naudan sisäfileetä Cafe de Paris, parmesaaniperunaa ja neulapapu- linssipaistosta (L, G)
Nöt innerfilé Café de Paris, parmesanpotatis samt stekta gröna bönor med linser
Beef tenderloin Café de Paris and parmeasan potato with green bean and lentil bake

***

Suklaakakkua ja mandariinisorbettia (L)
Chokladkaka och mandarinsorbet
Chocolate cake and tangerine sorbet

Kasvismenu 47,00 €
Vegetariskmeny
Vegetarian menu 

Tomaattinen gazpacho ja friteerattu camembert tai vegaaninen” brie” (L, G, V*)
Tomatgazpacho och friterad camembert eller vegan “brie”
Tomato gazpacho and deep fried camembert or vegan “brie”

***

Huhtasieni-kevätkaalikääryle, pähkinäkastike ja savutofua (V, G)
Kåldolm med murklor, nötsås och rökt tofu
Cabbage roll with morel mushrooms, nut sauce and smoked tofu

***

Suklaa-kirsikkaleivos ”Amos” (V,G)
Choklad-körsbärbakelse, “Amos Anderson”
Chocolate and cherry pastry “Amos Anderson” 

 

G = Gluteeniton L = Laktoositon VL = Vähälaktoosinen M = Maidoton V = Vegaani V* = Pyynnöstä vegaani

Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saatte ravintolan henkilökunnalta.